Atitudinea este totul- o altfel de recenzie

Atitudinea este totul

Gata în 20 minute atitudinea este totul- recenzie
Fără calorii informaționale

Necesități

⦁ Cartea în format fizic, PDF sau audio.
⦁ Semne de carte
⦁ Post-It-uri

 Mod de utilizare

⦁ Jeff Keller, autorul, nu face decât să îți reamintească faptul că ATITUDINEA este totul.
⦁ Acum te gândești, așa, și? Ce vrea să spună prin acest lucru? Ia DEX-ul și caută definiția atitudinii.
⦁ ATITÚDINE, atitudini, s. f. 1. Ținută sau poziție a corpului. 2. Fel de a fi sau de a se comporta (reprezentând adesea o anumită concepție); comportare. ◊ Expr. A lua atitudine = a-și manifesta poziția, a-și afirma (cu hotărâre) punctul de vedere. – Din it. attitudine, fr. attitude.

Pe înțelesul tuturor: ce voi face eu în x și y situație?

⦁ Autorul subliniază faptul că atitudinea este, de fapt, un filtru mintal. Pompoasă definiție, nu? Ei bine,… exemplele ne ajută să înțelegem mult mai clar acest lucru.
⦁ John se duce în pauza de masă la cafenea. Așteaptă destul de mult, însă nu-și pierde răbdarea și calmul până în momentul preluării comenzii. Henry, prietenul lui John, se enervează, nu mai are răbdare și chiar ridică tonul, spunându-i chelneriței faptul că este inadmisibil să aștepte atât de mult pentru o cafea.
⦁ Cine a greșit? Desigur, Henry. Prin atitudinea sa nu a făcut decât să-și schimbe starea, ajungând să nu se mai bucure de pauza de cafea. atitudinea este totul- recenzie

Ține minte faptul că plângerile pot fi făcute și fără să ridici tonul, să jignești sau să te înroșești la față precum racul.

⦁ Sper că ți-am atras atenția și acum îți pui cartea în coș sau o asculți pe YouTube.

De ținut minte

Suntem un magnet uman! Și ce mai magnet! Ce vrea să spună autorul prin asta? Atragi tot ceea ce gândești. Așa că…ai grijă ce gândești!

– Articol scris de către Dana Lăcustă


Îți dorești să mai citești recenzia cărți „Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo”? Atunci te invităm să citești acest articol.

Vrei să fii la zi cu activitatea noastră? Te invităm să ne urmărești și pe Facebook sau Instagram.