Sari la conținut
Prima pagină » Contact us

Contact us

De ce să faci parte din echipa noastră? Nu doar că suntem o echipă formată doar din tineri, dar ne cunoaștem țelurile și suntem foarte serioși în ceea ce privește atingerea lor. Voluntariatul îți oferă posibilitatea de a dobândi experiență în viitorul tău domeniu, dar și de a-ți dezvolta abilități de leadership, muncă în echipă, comunicare, management și chiar și disciplină.

Ce ne diferențiază pe noi față de celelalte asociații?

Subiectul general abordat de noi este unul foarte puțin discutat în România: viața de student și ce presupune studenția. Știm cât de dificil și înfricoșător este trecerea de la liceean la cea de student, astfel noi venim în ajutorul tău cu articole despre diferite specializări, dar și despre cariera care te așteaptă după. Totul pare mai ușor când știi ce te așteaptă, nu?

De ce să alegi să faci voluntariat în echipa Jurnalului Milenial?

Nu suntem o echipă unde poate intra oricine, astfel, vei găsi studenți atât din UK, cât și din Germania, dar și din diferite părți ale României. Suntem oamenii valorilor și principiilor; toată lumea are voie să greșească și să nu fie acuzat deoarece suntem aici să învățăm- nimeni nu se naște învățat.

Cine poate publica la noi?

Oricine poate publica la noi! Nu există limită de vârstă în ceea ce privește acceptarea unui articol. Cererile de publicare pot fi semnalate pe mail, redactie@milenial.ro, unde vei atașa în word, cu font Times New Roman și mărimea fontului 12 articolul, precum și o scrisoare de intenție de ce îți dorești să publici la noi și în cel mai scurt timp vei fi contactat!

Îți prezentăm câțiva dintre membrii echipei

Nu ezita să ne contactezi!

Scrie-ne în câteva cuvinte intenția ta