Cu drag, Antoanela: un suflet mare care modelează zeci de bijuterii din lut

Cu drag, Antoanela

Antoanela este o fată de 27 ani de la mare, soție cu doi căței (Daisy și Ares), licențiată în Psihologie. Pasiunea ei este de a face lucruri de mână și din suflet. În momentele libere îi place foarte mult să citească, să se plimbe și să petreacă timp cu cei dragi. Adoră natura, plantele și florile. În creațiile sale, încearcă să transpună acest lucru cât mai mult este posibil. Cu drag, Antoanela

 

 

Cu drag, Antoanela

 

Ce te-a motivat să treci de la semne de carte la bijuterii?

Trecerea a fost una treptată, iar mult timp oamenii au putut cumpăra atât semne de carte, felicitări pictate, cât și ornamente de brad, broșe, cercei. Inițial am introdus produse noi în funcție de cererea pieței, iar apoi am descoperit lutul polimeric și, de la 1 Februarie 2022, realizez constant cercei pe lângă produsele sezoniere.

ce te-a inspirat în alegerea numelui afacerii?

Numele afacerii a venit intuitiv, în momentul în care am decis să îmi deschid un cont pe Instagram, fără un proces de brainstorming înainte. A fost alegerea naturală deoarece fac lucrurile cu drag, dedicare și dorință de a oferi o experiență cât mai plăcută.

 

Cu drag, Antoanela Cu drag, Antoanela Cu drag, Antoanela Cu drag, Antoanela

 

Cum au reacționat clienții tăi când au văzut că semnele de carte au devenit bijuterii?

Trecerea a fost una treptată, iar o perioadă am continuat să realizez semne de carte personalizate, pe lângă bijuterii. Nici în momentul de față nu refuz o persoană care își dorește semne de carte, pentru că pictatul are un loc special în sufletul meu.

Cât timp îți ia până pui cap la cap un produs nou?

Colecțiile noi apar ori în sezon, ori atunci când am o idee pe care vreau să o pun în practică. Însă, de regulă, durează câteva săptămâni pănâ când produsele sunt pregătite să ajungă la cei care și le doresc. În privința produselor personalizate, termenul este între 7 și 10 zile, în funcție de complexitatea comenzii.

 

Cu drag, Antoanela

 

Care a fost cel mai apreciat model de cercel de până acum? Dar de podoabe pentru brăduț?

Ca să îți răspund la întrebarea aceasta trebuie mai întâi să îți povestesc puțin despre procesul de creație.

Eu realizez colecții de cercei pe o anumită tematică. Acestea conțin forme, modele și culori diferite, în funcție de ce simt în acel moment. Tehnicile diferă în fucție de ce vreau să experimentez sau de sezon. Astfel, fiecare colecție a fost unică, iar clienții și-au ales acei cercei care să îi reprezinte. Cu drag, Antoanela

Am observat în schimb că modelul geometric în combinația de portocaliu și bleu a fost foarte cerut. Plănuiesc să îl readuc și în stoc pentru a doua oară, deoarece după epuizarea stocului am continuat să primesc comenzi personalizate pentru el.

În privința ornamentelor de brad, cele mai apreciate de până acum au fost cele cu cuvinte (iubire, familie, magie, acasă etc.). Clienții mei au ales un sentiment, ceva cu însemnătate pentru ei sau ce și-au dorit să aibă de sărbători.

 

Cu drag, Antoanela

 

Vine perioada mărțișoarelor. Pregătești o colecție anume pentru primăvară sau vreun model nou?

Pentru primăvara aceasta am refăcut modelele de anul trecut: broșele din lut cu uscare la aer pictate, pentru că au fost foarte apreciate. Am adus și 2 modele noi realizate din lut polimeric. Unul este foarte drag inimii mele pentru că ador florile. Deși nu ne putem bucura mereu de ele, le putem purta aproape de sufletul nostru. Preferata mea este cea care seamănă cu un câmp cu flori – îmi aduce aminte de momente liniștite în care doar te bucuri de frumusețea naturii.

Toata colecția este deja pe site pentru că am vrut să le ofer oamenilor ocazia de a se pregăti din timp pentru această sărbătoare.

 

Cu drag, Antoanela

 

Într-un interviu oferit de curând celor de la Ziarul Financiar spuneai că îți dorești să te extinzi la nivel internațional. De unde vor putea prima dată clienții să cumpere bijuteriile făcute de tine?

Da, unul din obiectivele mele pentru 2023 este să intru pe piața internațională prin intermediul platformei Etsy, dar mai întâi brandul va îmbrăca haine noi: Cu drag, Antoanela se va transforma în AMAS Designs & Events. Noua identitate de brand va îmbina atât pasiunea pentru handmade, cât și cea pentru flori și organizarea de evenimente. Cu drag, Antoanela

Ai în plan să modelezi și alte tipuri de bijuterii în afară de cercei?

Da, îmi doresc să am în permanență pe site broșe și pandantive pe lângă cercei. Până acum timpul nu mi-a permis să mă ocup prea mult de acest aspect, dar am realizat deja un set de cercei și pandantiv cu lanț din argint cu un model mai special și prețios.

 

Cu drag, Antoanela

 

Ce alte servicii noi va aduce faptul că vei ajunge pe piața internațională?

Produsele vor fi aceleași, dar diferența va veni din complexitatea modelelor. Publicul este diferit și, fiind vorba de o platformă internațională cu mii de produse, îmi doresc să ofer ceva nou, premium și cu adevărat special.

 

Cu drag, Antoanela

 

Unde ai vrea să ajungi în următorii 10 ani cu afacerea?

Ce știu sigur despre viitor este că voi face acele lucruri care se simt bine pentru mine în momentul respectiv. Momentan îmi doresc ca produsele mele să ajungă la cât mai multe persoane, să îi inspir pe alți oameni să își urmele visurile și să mă extind mai mult pe organizarea de evenimente. Poate în 10 ani voi fi un wedding planner de succes sau îmi schimb complet domeniul de activitate, doar timpul va spune (sau tot eu într-un interviu peste 10 ani de acum ). Cu drag, Antoanela


Ți-a plăcut acest interviu și îți dorești să citești și altele? Te invităm să arunci o privire la secțiunea noastră de interviuri.

Vrei să fii la zi cu activitatea noastră? Te invităm să ne urmărești și pe Facebook sau Instagram.

Am 22 de ani și duc o viață obișnuită, la fel care oricare dintre noi. Pentru a-mi câștiga banii de buzunar, lucrez la o redacție din Oradea. Sunt fost student Eramus, o formă de viață dependentă de cafea, de cărți și de muzică bună. Sunt editor fondator al Asociației Jurnalul Milenial, proiectul meu de suflet. Întotdeauna am să iubesc să scriu și să citesc, dar și să explorez lumea. Orice ar fi, mereu mă gândesc că nimic nu este imposibil.