Jurnalul Milenial este o publicație independentă care caută să aducă în fața publicului relatări despre viața de student din România, și nu numai, apelând la perspectiva studenților. Știm din propria experiență cât de stresantă și înfricoșătoare pare trecerea de la liceu la facultate: atât de multe opțiuni și nu știi ce posibilități îți poate oferi niciunul pe termen lung.
Articolele noastre se bazează pe interacțiune interacțiune directă cu studenții, oameni din diverse domenii, specialiști, pentru a oferi o perspectivă cât mai amplă asupra meseriei pe care viitorii absolvenți își doresc să o practice.
Însă, pe site-ul nostru vei găsi și creații ale studenților, recomandări, interviuri cu diverse personaje ale lumii și multe altele.
Ne găsiți pe Facebook și Instagram sau pe adresa de mail: oficial@milenial.ro

Echipa Jurnalului Milenial

Echipa Milenial este formată din tineri din toată România, studenți în cadrul diferitelor specializări din diverse orașe.

Antonia Alexandra

Antonia Alexandra

A pus bazele proiectului în 2020, la începutul pandemiei, înainte să își dea bacul. Acum, este anul 3 la jurnalism în Oradea și membru asociat în cadrul Uniunii Ziariștilor Profesioniști. Iubește cafeaua, cărțile și ploile zilelor de vară.

Denisa Maria

Denisa Maria

Studentă la Facultatea de Constructii, Cadastru și Arhitectură din Oradea. Am 20 ani si sunt Desenator Tehnic. Am multe idei ascunse care își doresc să fie descoperite si exploatate la nivel maxim. Pasiunea mea este arta de orice fel: de la pictură la poezie și de la muzică la viață; Iubitoare de natură și obsedată de frumusețea atuurilor interioare.

Antonia Vlad

Antonia Vlad

Hello! Mă numesc Antonia Vlad (sau Anya, numele meu chinezesc) și sunt studentă la Facultatea de Litere și Arte din cadrul ULB Sibiu. Îmi place să ascult muzică, să citesc, să pictez și să scriu. I'm an ornithophile și iubesc sushi-ul.

Mihai Diaconu

Mihai Diaconu

Un lucru bun nu poate fi început fără credință, determinare și compasiune pentru aproape.

Joshua Patrick Biro

Joshua Patrick Biro

Student masterand în domeniul Fizicii Medicale, îmi doresc să contribui la echilibrul dintre știință și artă. Consider că misterul și rigoarea, determinate să acționeze în colaborare, ajută la bucuria Vieții trăită prin autenticitate.

Partenerii noștri

Doar împreună reușim să lărgim orizonturile educației.