Dr. Paws candles- cadouri drăguțe pentru veterinari

Dr. Paws candles

Cu siguranță avem cu toții un animăluț drag nouă. Un partener care ne este alături și când vine vorba de joacă sau plimbări, ci și în momentele în care avem moralul la pământ. Deși refuzăm să ne gândim la asta, uneori prietenul nostru cel mai bun se poate îmbolnăvi. În aceste situații, inevitabil trebuie să apelăm la un veterinar. Dr. Paws Candles cadouri

Te gândești cum ai putea să răsplătești veterinarul mai mult pentru dăruirea și profesionalismul său? Dr.Paws Candles îți oferă cele mai ideale cadouri!

 

Dr. Paws candles

 

Ce v-a inspirat în alegerea acestui nume?

Conceptul de Dr. Paws a apărut datorită Biancăi. A considerat dintotdeauna că este un nume foarte drăguț și inventiv pentru un cabinet veterinar pe care ea, ipotetic, și l-ar deschide în viitor. De asemenea, ni s-a părut amândurora o idee îndrăzneață, plină de umor și simplitate.

 

Dr. Paws candles

 

Care este publicul vostru țintă?

Publicul nostru țintă este reprezentat de medici veterinari, studenți la Medicină Veterinară, dar și proprietari de animale sau persoane care doresc să facă ziua mai bună acestora, dăruindu-le un cadou unicat și special. După cum probabil observați, nu sunt multe lucruri dedicate medicilor veterinari la noi pe piață, de obiectele realizate handmade nici nu mai zic. Astfel, ne-am gândit să ni le oferim atât nouă, cât și celor care doresc ceva special pentru ei.

 

Dr. Paws candles

 

Care este procesul prin care o lumânare este realizată?

Procesul este pe cât de simplu, pe atât de complex deoarece ne-am confruntat și încă ne confruntăm uneori cu multe dificultăți. Dificultăți precum: topit ceara la o temperatură potrivită apoi la răcirea ei la temperatura la care aceasta poate fi turnată; nivelarea suprafeței lumânării, la poziționarea fitilelor și până la alegerea celor mai bune parfumuri și uleiuri care să se încorporeze perfect și să persiste la aprindere. Încă învățăm, încă suntem la început, iar pe această cale dorim să le mulțumim celor care ne susțin și cumpără lucruri handmade, chiar dacă uneori pot avea și defecte de fabricație. Dr. Paws candles cadouri

 

Dr. Paws candles

 

În cazul lumânărilor, cum ați explica conceptul de „lumânare bio”?

Noi încercăm pe cât posibil sa fim eco-friendly și să folosim materiale de calitate în procesul de fabricație. Ceara de soia care degajă considerabil mai puțini compuși nocivi decât lumânările obișnuite, la folosirea ambalajelor reciclate și la încurajarea refill-ului lumânării când aceasta s-a terminat, toate acestea pentru a nu se irosi nimic.

Cât costă o lumânare?

Prețul unei lumânări este de 42 lei, iar refill-ul acesteia este de 20 lei, preț care include doar materialele folosite.

 

Dr. Paws candles

 

Cât timp durează ca o lumânare să fie gata de plecare?

Încercăm pe cât posibil să terminăm o lumânare în 3 zile. Însă, avem și zile când ne aglomerăm și durează mai mult datorită faptului că amândouă lucrăm și avem un timp limitat după terminarea programului pentru a ne întâlni. De asemenea, există și cazuri în care le pregătim mai rapid. Procesul propriu-zis nu durează mai mult de o zi. Însă, pentru a ne asigura că totul este perfect avem nevoie să lăsăm ceara să se întărească urmând să punem mai apoi toate detaliile la punct.

 

Dr. Paws candles

 

În ce constă procesul de refill (reumplere) a borcanelor?

Refill-ul constă în faptul că viitorii clienți ne pot trimită lumânarea după ce aceasta s-a consumat. Noi să îi atașăm un fitil nou și o reumplem cu ceară și cu aroma aleasă. În acest fel considerăm că putem ajuta natura, dar și pe clienții care sunt iubitori de lumânări și vor să încerce mai multe arome.

 

Dr. Paws candles

 

Cum reușiți să vă împărțiți timpul în așa fel încât să vă ocupați și de lumânări?

După cum am precizat mai sus, timpul nostru este limitat și destul de greu de gestionat. Amândouă avem joburi și lucrăm la ore și în zile diferite. Astfel, cel mai comod este să ne întâlnim după program și să încercăm să facem cât mai multe într-un timp limitat. Pot spune că deocamdată ne-am descurcat destul de bine. Important este să ne împărțim sarcinile în funcție de orarul nostru și să fim cât mai dedicate cauzei. Ecaterina este cea care face fotografiile pentru pagină, iar Bianca este cea care face design-urile. Fiecare dintre noi are două roluri diferite, dar importante pentru rezultatul final. Dr. Paws candles cadouri

 

Dr. Paws candles

 

Care a fost până acum satisfacția cea mai mare de când ați lansat afacerea? 

Satisfacția cea mai mare a fost atunci când am început să primim mesaje de laudă pe pagina noastră de Instagram și mesaje de la persoane care ne întrebau când pot să comande. De asemenea, câțiva foști colegi ne-au scris idei de îmbunătățire pentru imaginea paginii și diferite sfaturi în legătură cu împachetarea lumânărilor. Am ținut și vom ține în continuare cont de sfaturile celorlalți, iar de la clienții noștri așteptăm mereu un feedback. Să nu mai zic de prima seară când am început să preluăm comenzi și am primit 12 comenzi! Nu ne așteptam și poate nu este o cifră mare pentru unii, însă pentru noi a însemnat enorm.


Ți-a plăcut acest articol și îți dorești să citești și alte articole de-ale tinerilor? Te invităm să arunci un ochi la articolele din categoria Studenția în România.

Vrei să fii la curent cu activitatea noastră? Te invităm să ne urmărești și pe Facebook și Instagram.

La 21 de ani, lucrez ca reporter la o redacție din Oradea. Fost student Erasmus, practicant în pedagogie, editor fondator al Jurnalului Milenial, un overthinker înrăit, mă străduiesc întotdeauna să văd partea plină a paharului. Când simt că lumea reală mă sufocă mă refugiez în cărți și muzică. Iubesc viața pe care o am :)