Școala de vară Polis: vezi ce îți oferă acest proiect și participă!

Școala de vară Polis

Anul acesta, Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării organizează Școala de vară Polis! În perioada 19 iulie-1 august veți avea posibilitatea de a interacționa cu studenți, profesori și chiar și diferiți elevi. Toate acestea doar ca să vă puteți alege mai ușor specializarea în viitor!

Sună interesant, nu-i așa?

Totul se va desfășura online. În cazul în care nu ai posibilitatea să te conectezi, cei de la facultate îți vor oferi o tabletă care va rămâne a ta. Dacă vrei să aplici pentru a fi student la această facultate, vei fi consiliat cu privire la înscrierea online.

Prin intermediul acestui proiect, ai multiple posibilități de informare în domeniile: cercetare istorică, relații internaționale, științe politice și jurnalism. Acesta poate fi primul tău pas spre o carieră, deci de ce să nu profiți?

„Elevii din clasele IX-XII sunt invitați să participe la o experiență virtuală de două săptămâni. Pe parcurs, au ocazia să interacționeze, online, cu studenți și profesori ai Universității din Oradea, dar și cu elevi din alte localități. Pentru ca să poată fi prezenți la activitățile online, toți cei care fi selectați la școala de vară vor primi câte o tabletă. Aceasta poate să fie folosită apoi și pentru alte activități educaționale. Elevii de clasa a XII-a care participă la școala de vară și care doresc să devină studenții noștri vor fi consiliați cu privire la înscrierea online, de studenții implicați în program.”, explică prorectorul Universității din Oradea, conf. univ. dr. habil. Sorin Borza.

Cum funcționează? Școala de vară Polis

  1. Citiți regulamentul, pe care îl poți descărca aici.
  2. Tipăriți și descărcați formularele de înregistrare și acord parental. După semnarea lor le fotografiați/scanați și le trimiteți.
  3. Aplicați online.
  4. Confirmarea înscrierii.

Viitor student și ai nevoie de îndrumare? Te invităm să arunci un ochi la articolele din categoria Studenția în România.

Vrei să fii la curent cu activitatea noastră? Te invităm să ne urmărești și pe Facebook și Instagram.

Am 22 de ani și duc o viață obișnuită, la fel care oricare dintre noi. Pentru a-mi câștiga banii de buzunar, lucrez la o redacție din Oradea. Sunt fost student Eramus, o formă de viață dependentă de cafea, de cărți și de muzică bună. Sunt editor fondator al Asociației Jurnalul Milenial, proiectul meu de suflet. Întotdeauna am să iubesc să scriu și să citesc, dar și să explorez lumea. Orice ar fi, mereu mă gândesc că nimic nu este imposibil.