Vino în echipa noastră!

Îți dorești să îți încerci îndemânarea în domeniul jurnalismului? Vrei să încerci să faci practică, nu doar teorie și nu știi unde? Oferă-ți posibilitatea unei altfel de metode de dezvoltare. Nu rămâne blocat la simpla poziție de jurnalist, editor sau pasionat pasionat de scris/fotografie. Alătură-te echipei noastre și experimentează!

În orice facem căutăm beneficii. Care sunt beneficiile tale ca voluntar la Jurnalul Milenial?

Noi îți oferim un ambient plăcut de punere în practică a skill-urilor tale, precum și de dezvoltare. După cum probabil ai observat pe Home page-ul nostru, abordăm mai multe domenii legate de studenție.

Nu știi cum ai putea scrie opinia ta sau experiența ta sau a prietenilor tăi în cadrul unei facultăți sau al unei excursii? Nu e nicio problemă. Te ajutăm noi! Redactorii noștrii se vor ocupa de tine și te vor îndruma în așa fel încât să scrii articole de care să fii mândru. Vino în echipa noastră!

Nu îți place să scrii, dar tot vrei să faci parte din echipă? Se poate rezolva. Departamentele noastre, Resurse Umane și Aria de Dezvoltare sunt alte oportunități unde să îți manifești creativitatea. Fie că îți place să vorbești cu oamenii, fie că îți place marketingul sau chiar editarea foto/video, la noi îți poți pune în valoare skill-urile.

Nu uita, învățăm și ne distrăm împreună!

Pe lângă activitatea noastră în online, organizăm fel și fel de evenimente interioare, cum ar fi concursuri, seri de filme împreună, team buildinguri online și multe altele.

Vino în echipa noastră și trăiește experiențe de neuitat!


Dacă vrei să ni te alături, completează formularul de mai jos și te contactăm noi! Atenție: verifică-ți emailul deoarece odată ce am primit intenția ta, te vom contacta!

Urmărește pe Facebook și pe Instagram și vezi caută-ți articolul!

[wpforms id=”4336″]